Utforsk lekre grotter i Dungeon Kingdom

Grottekravleren Dungeon Kingdom er ute i «early access». Kan spillet ta opp kampen med Legend of Grimrock II?

Etter at Legend of Grimrock beviste at moderne grottekravlerspill kan fungere utmerket, har det til min store glede begynt å dukke opp flere slike spill igjen. Av disse er kanskje Dungeon Kingdom et av de mest lovende jeg har sett så langt.

Det er veldig fint at belysningen er i orden når man utforsker underjordiske ruiner.
Det er veldig fint at belysningen er i orden når man utforsker underjordiske ruiner.

En av grunnene til dette er at spillet har et system for brann og flammer. Man kan tenne fyr på ting i miljøene (enten med vilje eller ikke), og hvis de er brennbare vil de ødelegges og flammene vil kunne spre seg til andre brennbare ting. Dette kan blant annet brukes for å løse enkelte av gåtene man støter på i spillet.

I motsetning til Dungeon Guardians, som jeg skrev om for en stund siden, synes jeg også Dungeon Kingdom har en mer egenartet presentasjon. Det ser generelt veldig pent ut.

Dungeon Kingdom er akkurat lansert i «early access». Det har ikke fått særlig mye oppmerksomhet, men de få brukeranmeldelsene det har fått er positive. Tidligversjonen mangler store deler av historiefortellingen, samt enkelte miljøer som utviklerne planlegger. Ferdigutgaven skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal 2016. Her er traileren:

Hvis du ikke har så mye erfaring med denne typen rollespill, anbefaler jeg Legend of Grimrock II. Du kan lese min anmeldelse på Gamer.no.

Kilde: Indie Retro News

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.