Lek katt og mus i verdensrommet

I Concealed Intent må du ta knekken på fiendenes styrker i rommet. Men først må du finne ut hvor de er.

Concealed Intent er et turbasert taktikkspill satt til verdensrommet. Spillmiljøene er fullstendig tredimensjonale, og spillets hovedkonsept ser ut til å være at du i utgangspunktet ikke aner hvor fiendene dine er. Du jakter på dem, samtidig som de jakter på deg.

Romtaktikk.
Romtaktikk.

Utviklerne forteller at alt skipene dine sende signaler som kan oppdages, og store skip kan til og med sperre for lyset fra stjernene. Motorer avgir varme, og hvis et skip først begynner å skyte kan man spore laserstrålene tilbake til avfyringspunktet.

Spillet skilter med en enspillerkampanje, samt muligheten til å spille i frittstående kamper mot datamaskinen eller på nettet. Man tar turene samtidig, så det er ikke mulig med to spillere på samme maskin.

Utvikler Jarrah Technology har nylig lansert Concealed Intent som «early access»-spill på Steam. Der har det tilsynelatende gjort en litt for god jobb i å holde seg skjult, for til tross for lanseringen i forrige uke har det ingen brukeranmeldelser. Det klarte imidlertid ikke å unngå Spillhistories sensorer. Her er traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.