CD Projekt feirer The Witcher 3-suksessen med ny trailer

Det har vært et stort år for den polske utvikleren.

I mine øyne er rollespillet The Witcher 3: Wild Hunt helt klart årets beste spill, og det med temmelig god margin. Jeg er ikke alene om å like spillet, og det polske utviklerstudioet CD Projekt Red feirer nå suksessen i 2015 med det de selv kaller en episk trailer. Det er vanskelig å være uenig i ordvalget:

Om du ikke har testet spillet enda, kan du kanskje ha interesse av å vite at det for øyeblikket er til salgs for halv pris på GOG, i en kampanje der du også kan plukke opp andre klassiske spill. Disse inkluderer SSIs Dungeons & Dragons-rollespill fra nittitallet, resten av The Witcher-serien og Infinity Engine-klassikerne fra BioWare og Black Isle.

CD Projekt Red bekrefter forøvrig også at den kommende ekspansjonspakken, Blood & Wine, blir spillets siste. Ekspansjonen lanseres i 2016.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.