Stilige panoramabilder fra American Truck Simulator

SCS Software sier også litt om hvorfor utviklingen av spillet tar så lang tid.

Det begynner å bli en god stund siden SCS Software lanserte det overraskende gode lastebilspillet Euro Truck Simulator 2. Det er også ganske lenge siden de annonserte sitt neste lastebilspill, American Truck Simulator.

American Truck Simulator foregår i California.
American Truck Simulator foregår i California.

Mange prosjekter hos liten utvikler

I en post på den offisielle bloggen forklarer de at selv om de har tredoblet antall ansatte siden lanseringen av Euro Truck Simulator 2, har ting gått mye tregere enn de hadde håpet. En av hovedgrunnene til dette skal være at de har veldig mye på gang samtidig.

Som alle Euro Truck Simulator 2-eiere vet, har de for eksempel ikke sluttet å forbedre det spillet. Vi får stadig ny funksjonalitet og andre forbedringer via oppdateringer, og den tsjekkiske utvikleren har til og med utvidet spillmiljøet uten ekstra kostnad. I tillegg har de lansert to større betal-ekspansjoner, med mye mer detaljerte miljøer enn i originalspillet.

SCS Software jobber også med World of Trucks, som er en nett-tjeneste for lastebilspillene deres.

De understreker imidlertid at mållinjen nærmer seg for American Truck Simulator, og at de er overbevist om at spillet blir verd ventetiden. I forbindelse med bloggposten la de også ut noen ganske stilige panoramabilder fra det kommende spillet:

american_truck_simulator_panorame_005american_truck_simulator_panorame_004american_truck_simulator_panorame_003american_truck_simulator_panorame_002american_truck_simulator_panorame_001

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.