Lyst til å besøke The Deadly Tower of Monsters?

Det neste spillet fra galningene bak Zeno Clash har fått lanseringsdato.

Chilenske ACE Team lager spill utenom det vanlige, og The Deadly Tower of Monsters er tilsynelatende ikke noe unntak. Her har de hentet inspirasjon fra klassiske B-filmer i science/fiction-sjangeren, og laget et spill der det meste ser ut som elendige spesialeffekter fra femtitallet.

Hovedpersonene.
Hovedpersonene.

Selve spillet ser ut til å være et rimelig standard actionspill sett ovenfra, der du kan velge mellom tre forskjellige figurer og skyte dårlig animerte roboter, dinosaurer og radioaktive maur. Det ser ikke ut til å ha noen flerspillerstøtte.

Lanseringen skal etter planen finne sted 19. januar, og spillet kommer til PlayStation 4 og PC. Jeg synes nok ikke The Deadly Tower of Monsters ser like spennende ut som noen av studioets tidligere spill, men med ACE Team vet man aldri helt hva man kan forvente. Her er en slags trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.