Pro Pinball: Timeshock er ute på Android

Nå kan Android-eiere spille flipperspillklassikeren på farten.

Barnstorm Games har relansert flipperspillet Pro Pinball: TimeshockGoogle Play. Spillet koster 27,25 kroner, og er det første spillet i Pro Pinball-serien som kommer ut på den mobile plattformen. Resten vil følge senere. Spillet er også ute på iTunes.

Pro Pinball: Timeshock skilter med lekker grafikk og en avansert fysikkmotor, og regnes som et av de bedre flipperspillene fra nittitallet. Spillbrettet har massevis av funksjoner og innhold, og du får også mengder av animasjoner i poengdisplayet.

Originalene Pro Pinball-serien kom til PC, Mac, PlayStation, Sega Saturn og Dreamcast. Du finner dem også på GOG.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.