Bli pirat i en mytologisk verden

I Tempest må du delta i sjøslag og kjempe mot monstre, men du kan også tjene deg rik på handel.

Tempest ser ut til å være litt inspirert av Sid Meier’s Pirates!, men foregår i en verden full av mytologiske elementer. Du er kapteinen på ei skute, og må reise rundt i en åpen verden på jakt etter penger og gull (samt saltmat og søtmat). I spillets verden vil du ikke bare møte sjørøvere og andre skip, men monsterblekkspruter og andre farlige kjemper.

Virker litt småkjedelig å få den i hodet.
Virker litt småkjedelig å få den i hodet.

Du kan også finne magiske gjenstander som gir deg unike egenskaper, og som filmene fra spillet viser har ikke utviklerne gått for realisme i spillets sjøslag. Underveis kan du, som vanlig, kjøpe og oppgradere skip, og forbedre kapteinen din ettersom han eller hun får erfaring.

Lansering i morgen

Tempest skal lanseres på «early access» i morgen, og den versjonen som blir tilgjengelig da vil by på de fleste spillelementene fra fullversjonen. Det vi ikke får nå er flerspiller, som utviklerne lover å implementere senere. Fullversjonen vil også ha en mye større verden å utforske.

Planen er at Tempest skal være i «early access» i cirka seks måneder. Spillet utvikles av russiske Lion’s Shade, og gis ut av HeroCraft. Her har du noen videoer fra spillet:

 

En kommentar om “Bli pirat i en mytologisk verden”

  1. Rart det ikke finnes flere bra piratspill. Er jo evigheter siden det forrige. Håper dette blir bra, og ikke bare råtner på early access.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.