Se en time med gameplay fra Kingdom Come

Det historiske rollespillet begynner virkelig å ta form.

Kingdom Come: Deliverance er et realistisk middelalderrollespill laget av veteraner fra både Mafia-serien og Operation Flashpoint. Handilngen foregår i det som er dagens Tsjekkia, og spillmiljøet er basert på et virkelig landskap, med virkelige historiske slott og bygninger. Utviklerne har blant annet ansatt en historiker for å sikre at alle detaljene er så virkelighetstro som mulig.

Det er mye spindelvev her, men ta det med ro. Dette er et realistisk spill, så du slipper å slåss mot kjempeedderkopper.
Det er mye spindelvev her, men ta det med ro. Dette er et realistisk spill, så du slipper å slåss mot kjempeedderkopper.

I motsetning til mange andre uavhengige rollespill, er Kingdom Come: Deliverance et førstepersonsspill, utviklet ved hjelp av CryEngine. Det skilter også med et avansert kampsystem, der realistisk fysikk spiller en viktig rolle.

Et realistisk spill

Siden realisme er viktig for utviklerne, må du blant annet holde figuren din i live ved å spise og sove. Selv detaljer som hva du har på deg påvirker hvordan andre figurer ser på deg, og måten de forholder seg til deg på.

Nå har utviklerne lagt ut en video der de spiller den nåværende versjonen i cirka én time, mens de kommenterer det som skjer på skjermen og introduserer nye funksjoner. Dette er en alfa-versjon, men spillere kan betale seg til å få testet den via det offisielle nettstedet.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.