Shadow Complex har fått forbedret PC-versjon

Og spillet er for øyeblikket helt gratis.

Shadow Complex var en av de første store suksessene på Xbox Live Arcade, og var i tillegg med å bane vei for mer påkostede spillutgivelser via digital distribusjon. Nå har Epic Games lansert en forbedret utgave av spillet for PC, og i forbindelse med julen gir de den bort helt gratis.

Dette var da rare greier. Best å skyte det.
Dette var da rare greier. Best å skyte det.

Nyutgaven heter Shadow Complex Remastered, og det er også meningen at den skal komme til PlayStation 4 og Xbox One. Lanseringen til disse plattformene vil finne sted i 2016. Da vil spillet utvilsomt også komme til tjenester som Steam.

Ny grafikkmotor

Remastered-versjonen er laget i Unreal Engine 3, og skal både ha fått grafiske og spillmessige forbedringer. For eventuelt nye spillere er det altså snakk om et sideskrollende action/plattformspill som, i motsetning til de fleste spillene i sjangeren, erkjenner at det finnes mer enn to dimensjoner. Dermed må du skyte fiender i bakgrunnen også, litt som i gode, gamle Cabal.

Her har du traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.