Full Throttle får nyutgave

Pluss: Double Fine har gitt ut en trailer fra Day of the Tentacle Remastered.

På kveldens PlayStation Experience-show annonserte Tim Schafer at nok en LucasArts-klassiker vil få nyutgave. Denne gangen er det snakk om Full Throttle, et postapokalyptisk motorsykkelepos der du spiller en av tidenes tøffeste spillfigurer, nemlig lederen for motorsykkelgjengen Polecats.

Spillet er et rimelig tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr, men det har noen kjøresekvenser som muligens ikke er så veldig glimrende. På rollelisten finner vi blant annet Mark Hamill, som spiller erkeskurk Adrian Ripburger. Hovedpersonen spilles av Roy Conrad, som dessverre døde i 2002.

Mange forbedringer

Nyversjonen får bedre grafikk og lyd, muligheter for å bruke et nytt kontrollsystem og, selvsagt, kommentarer fra utviklerne underveis. Originalen er også å finne i pakken, helt uendret. Spillet kommer til PS4 og Vita, men Schafer sa ikke noe om at det skulle være eksklusivt for de plattformene. Derfor får vi anta det kommer til PC-formatene også.

Han brukte forøvrig anledningen til å vise den første traileren for nyutgaven av den litt eldre LucasArts-klassikeren Day of the Tentacle. Her er den:

Double Fine sysler forresten også med Psychonauts 2, som de for tiden prøver å folkefinansiere.

En kommentar om “Full Throttle får nyutgave”

  1. Ja, det er for kort, og ja det er for lett, og slossingen er litt dust, men for et utrolig morsomt spill dette er. I tillegg har det jo også tidenes desidert beste skurk i et dataspill. Nyversjon er vel grunnen til at spillet ikke har dukket opp på GOG enda. Satser på at vi kan veksle mellom ny og gammel grafikk her også. Originalen ser fremdeles utrolig imponerende ut.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.