Dark Souls III har fått lanseringsdato

I tillegg har det dukket opp en heftig trailer, samt en gameplay-video fra spillet.

Dette er nok litt mer enn hva man egentlig trenger.
Dette er nok litt mer enn hva man egentlig trenger.

Det tredje spillet i den herlige Dark Souls-serien har fått dato. Lanseringen vil finne sted 12. april for PC, PS4 og Xbox One, og i Europa kommer det i fysiske utgaver for alle de tre formatene. Faktisk får hver plattform tre forskjellige samlerutgaver, og du kan se den dyreste til høyre.

Dark Souls III blir, i likhet med sine forgjengere, et tredjepersons actionrollespill satt til en mildt sagt guffen fantasiverden. Serien er kjent for sin høye vanskelighetsgrad, og et kampsystem der timing spiller en veldig viktig rolle.

Du kan lese en sniktitt på spillet hos Gamer.no.

I forbindelse med annonseringen av lanseringsdatoen har distributør Bandai Namco lagt ut et par videoer fra spillet. Først ut er traileren, som i alle fall ga meg gåsehud:

Så har vi en litt mindre gåsehud-frembringende (men fortsatt ganske kul) gameplay-video:

Jeg elsker Dark Souls-serien, og det skulle ikke forundre meg om dette spillet blir neste års høydepunkt for min del.

4 kommentarer om “Dark Souls III har fått lanseringsdato”

 1. Er alle gode ting tre når det gjelder tastatur og mus-kontroller? Jeg tviler, for da hadde nok spillet blitt altfor lett, siden vanskelighetsgraden må optimaliseres for håndkontrollere. Synd, for jeg har så lyst til å like denne serien, men de forferdelige kontrollene ødelegger alt.

  Mulig jeg bør teste siste versjon av tastatur og mus-fixen og se om den har blitt noe bedre, da.

  Svar
  • Jeg har for lengst sluttet å se på tastatur og mus som «default»-kontroller på PC. Noen spill fungerer bedre med tastatur og mus, andre med håndkontroller. Tror aldri jeg testet tastatur & mus på Dark Souls II engang…

   Når det er sagt, kommer jeg aldri til å spille et førstepersons rollespill med håndkontroller på PC. Bare sånn FYI, Bethesda.

   Svar
 2. Jeg ser heller ikke på tastatur og mus som «default»-kontroller på PC, men på et spill som Dark Souls så burde det absolutt vært «default». Håndkontrolleren hemmer den opplevelsen spillet burde vært, så selv når jeg spiller Dark Souls med håndkontroller så klarer jeg ikke slutte å irritere meg over hvor mye bedre opplevelsen kunne og burde vært.

  Det er spesielt mangel på kontroll over kamera jeg reagerer sterkt på, så egentlig vil jeg si at et førstepersons-spill fungerer bedre med håndkontroller enn et tredjepersonsspill, siden det har færre ting å holde styr på. Tror ikke du hadde likt å spille Skyrim i 3. person med håndkontroller, og det er vel litt den følelsen jeg har når jeg spiller Dark Souls. .

  Svar
 3. Jeg har vokst opp med joysticks og joypads, så for min del kan tastaturet som styringsmekanikk dra en viss plass :p

  Er dog enig med Kim amg kameravinkel. På den andre siden er det noe av sjarmen i From Software sine spill.

  Gleder meg som en glødende komet til April!
  DS serien så vell som Bloodborne og det ypperste Demon’s Souls kommer til å ha større legende status på mine hyller enn Mario noen gang har hatt!

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.