Demoscene-veteraner med lekkert plattformspill for PS4

Folkene bak Linger In Shadows og Datura er tilbake med det unike plattformspillet Bound.

Plastic er en polsk utvikler med røtter i demoscenen på PC. De står bak de unike PlayStation 3-spillene Linger In Shadows og Datura, og nå har de annonsert sitt første PlayStation 4-spill. Det heter Bound, og er et historiedrevet, tredimensjonalt plattformspill.

Bound har dataskapte miljøer.
Bound har dataskapte miljøer.

Bound skilter med en ganske unik visuell stil inspirert av moderne kunst, og demoscene-røttene til Plastic ikke så vanskelige å se. I tillegg forklarer utviklerne at det i stor grad blir opp til deg hvordan du skal spille – de ønsker å sørge for at du får en god opplevelse enten du kun vil fokusere på historien eller heller er ute etter spillmekaniske utfordringer.

Hovedpersonen i spillet er en ballerina, og utvikleren har brukt en ekte danserinne med egen koreograf for å gjøre bevegelsene hennes så naturlige som mulig. For mer informasjon kan du svippe innom PlayStation-bloggen eller spillets teaser-nettsted, og du kan også ta en titt på traileren under:

Spillet utvikles i samarbeid med Sonys Santa Monica-studio, så sjansene for en lansering utenfor PlayStation-verdenen er vel dessverre ganske små.

En kommentar om “Demoscene-veteraner med lekkert plattformspill for PS4”

  1. Likte de absurde trekkene til de forrige utgivelsene. Liker også at de nekter å stoppe med fordums teknologi ifa demoscenes :D

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.