Første glimt av Blood and Wine for The Witcher 3

CD Projekt har lagt ut de første bildene fra den kommende ekspansjonen.

The Witcher 3: Blood and Wine blir den siste ekspansjonspakken for The Witcher 3. Pakken kommer i 2016, og finner sted i et område som heter Toussaint. Dette landet har i stor grad har sluppet unna krigens herjinger, men under overflaten er det likevel mer enn nok trøbbel til at Geralt får noe å henge fingrene i.

Nå har CD Projekt Red lansert de to første bildene fra Blood & Wine, og de viser noe ganske annet enn de skitne og triste miljøene vi stort sett er vant med fra hovedspillet. Det gjenstår selvsagt å se hvor representative de er for hvordan spillet faktisk kommer til å se ut når man spiller det, men de beskrives altså som «skjermbilder» av CD Projekt Red:

Utgiveren har lovet at de vil vende tilbake til The Witcher-universet i fremtiden, men akkurat nå er det Cyberpunk 2077 som er hovedfokuset. Utvikleren håper visstnok å lansere spillet i 2016.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.