Nuclear Throne har forlatt «early access»

Det heseblesende skytespillet er nå ferdig, og har i tillegg havnet på PlayStation 4 og Vita.

Vlambeer er en utvikler som har spesialisert seg på å lage superspillbare arkadespill med retrografikk, og nå er deres nyeste spill ferdig. Det er et spill du kanskje allerede har hørt om, for det har faktisk vært mer enn to år i «early access» – og plukket med seg massevis av ros allerede.

Radioaktive monstre

Nuclear Throne byr på god, gammeldags arkadeaction.
Nuclear Throne byr på god, gammeldags arkadeaction.

Nuclear Throne er et postapokalyptisk spill satt til en verden der menneskene har utryddet seg selv, og det bare er radioaktive mutanter og monstre igjen. Du må skyte deg vei gjennom todimensjonale nivåer sett ovenfra, og samle sammen radioaktive materialer slik at du kan mutere spillfiguren din ytterligere.

Spillet byr på massevis av action for en eller flere spillere, samt tolv spillbare figurer, over 80 våpen og 30 mutasjoner (noe som totalt gir flere millioner mulige kombinasjoner). Det skilter også med over 15 låter fra mannen bak Luftrausers-lydsporet.

Nå som spillet er ferdigutviklet, har det også dukket opp på PlayStation 4 og Vita. Det var allerede tilgjengelig på Windows, MacOS og SteamOS/Linux. Det kommer snart til Xbox One og PS3. Sjekk det offisielle nettstedet, og ta en titt på disse stilige videoene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.