Otherside Entertainment lager System Shock 3

Looking Glass-grunnlegger Paul Neuraths nye selskap fortsetter serien.

Da Night Dive Studios annonserte at de hadde sikret seg alle rettighetene til System Shock-serien, og at det dermed endelig var mulig å lage en oppfølger, var det nok mange som jublet. Men hvilket spillstudio var best egnet til å lage en slik oppfølger?

Woho!
Woho!

Vel, det er vrient å tenke seg noen som er bedre egnet enn Otherside Entertainment, det nye studioet til Looking Glass-grunnlegger Paul Neurath. Etter System Shock 2 er det mange som forbinder serien med Irrational Games, men det var altså Looking Glass som lagde det første, revolusjonerende spillet i serien.

Dermed la de grunnlaget for senere spill som BioShock, Deus Ex og Dishonored.

Lagt ut teaser-side

Nå har Otherside lansert en teaser-side for System Shock 3, som kun inneholder en logo og muligheten til å skrive seg opp på en mailingliste. Antakeligvis er dette også så langt de har kommet på utviklingen av spillet, så vi må nok smøre oss med tålmodighet. Imens kan vi glede oss til en skikkelig nyversjon av System Shock 1.

Night Dives System Shock-nyversjon.
Night Dives System Shock-nyversjon.

Otherside jobber allerede med oppfølgeren til en annen av Looking Glass-klassikerne, nemlig Ultima Underworld. De har droppet Ultima-navnet, men ellers er Underworld: Ascendant en offisiell oppfølger med alle rettighetene i orden. Tidligere i år ga de oss en gameplay-video fra spillet.

Underworld: Ascendant ble folkefinansiert, og det kan jo godt tenkes det samme skjer med System Shock 3. Best å forberede lommeboka.

2 kommentarer om “Otherside Entertainment lager System Shock 3”

  1. Spørs om Godsaker overlever System Shock 3. Det blir nok hjerteinfarkt uansett om det blir bra eller dårlig, men da av totalt forskjellige årsaker.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.