Slik blir nyutgaven av Turok

Night Dive har gitt oss et lite glimt av hva vi kan forvente når dinosaurjegeren vender tilbake.

Førstepersonsskyteren Turok: Dinosaur Hunter dukket opprinnelig opp i 1997, for Nintendo 64 og PC, og selv om det er langt fra det mest kjente av nittitallets mange skytespill har det fortsatt mange tilhengere. Serien har fått mange spill siden, men ikke alle har vært like vellykket.

Nå jobber Night Dive Studios med forbedrede utgaver av Turok 1 og 2. Det er tilsynelatende ikke snakk om noen svære nyheter her, men som vi ser av skjermbildene de har gitt ut for Turok 1-oppgraderingen har de i alle fall oppgradert synsrekkevidden betydelig.

Her har du bildene, som opprinnelig ble lagt ut på selskapets Facebook-side:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.