DariusBurst CS er ute på Steam og PS4

Taitos sideskrollende arkade-skytespill har dukket opp på PS4 og Steam, og sistnevnte versjon har støtte for to skjermer.

DariusBurst Chronicle Saviours er et sideskrollende romskytespill i stil med klassikere som R-Type, og stammer fra arkadehallene (som fortsatt finnes i Japan). Nå har det dukket opp på Steam, PlayStation 4 og Vita.

Sideskrollende skyting.
Sideskrollende skyting.

Ellers loves vi svært mye innhold, og faktisk har det over 3000 nivåer. Disse må låses opp av spillerne, og hver gang en spiller et eller annet sted i verden låser opp et nytt nivå, blir det tilgjengelig for deg også.

Spillet har også alt innholdet fra arkadeversjonen, en historiedrevet enspillerdel på 200 nivåer, ni spillbare skip, lokal flerspiller for opp til fire spillere.

Støtte for to skjermer på PC

Dette er arkadeformatet.
Dette er arkadeformatet.

Steam-versjonen skilter blant med støtte for to skjermer. Arkadeversjonen har nemlig en ekstra bred skjerm, og dette kan du simulere ved å sette skjermene dine ved siden av hverandre. PC-utgaven støtter oppløsninger opp til 3440×1440 per skjerm (for superwidescreen-formatet 32:9 – to slike skjermer gir deg en samlet oppløsning på 6880×1440).

Om du har en vanlig 16:9-skjerm funker det også, med en egen modus optimalisert for dette. Men i arkademodus må du finne deg i ganske intens «letterboxing». Mer informasjon finner du på spillets nettsted. Her er en trailer med litt merkelig musikk:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.