Oriental Empires får tidliglansering neste år

Se den første traileren fra det unike historiske strategispillet.

Iceberg Interactive har annonsert at Oriental Empires vil lanseres i «early access» i løpet av første kvartal neste år. Dette er et historisk strategispill satt til Kina i årene mellom 1500 før Kristus til 1500 etter Kristus. Spillet er turbasert, og minner i utgangspunktet litt om en historisk utgave av Civilization. Du starter med en enkelt nasjon eller stamme, som kun har én landsby.

Oldtidens Kina ligger for dine føtter.
Oldtidens Kina ligger for dine føtter.

Ved hjelp av diplomati og våpenmakt må du så legge under deg de andre fraksjonene, og bli keiser over et forent Kina. Handlingen foregår på et detaljert kart over Kina og Mongolia, eller i dataskapte spillmiljøer om du foretrekker det. Så langt, veldig Civilization-aktig.

Zoom og detaljstyring

Men når du ser spillet i aksjon, begynner det å bli klart at det har litt mer å by på. Du kan nemlig styre hærstyrkene dine i detalj på kampanjekartet, og zoome så langt inn at du ser hver eneste soldat i detalj. Hvert kart kan ha hundretusener av soldater. Du kan også detaljstyre hærene dine, men det er kun i planleggingsfasen. Når du avslutter turen din, får du se resultatet av planleggingen og hva fienden foretar seg.

Du kan zoome ganske langt inn.
Du kan zoome ganske langt inn.

Utover dette loves vi blant annet et omfattende teknologitre, mulighet til å utvikle byene dine og drive handel med andre. I tillegg skal du kunne lage lover og regler for innbyggerne dine, drive med kultur og potensielt håndtere opprør og andre interne utfordringer.

Spillet utvikles av et team ledet av to veteraner, R.T. Smith og John Carline, som blant annet har jobbet på Total War-serien. Her har du den første traileren fra spillet:

En kommentar om “Oriental Empires får tidliglansering neste år”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.