«Mount & Blade i Karibien» prøver på nytt

I dag lanseres Blood & Gold: Caribbean!, et sjørøverspill basert på motoren fra Mount & Blade: Warbands.

Caribbean!, fra russiske Snowbird Games, fikk blandet kritikk da det dukket opp tidligere i år. Spillet bygde på en kraftig modifisert Mount & Blade-motor, og var et åpen verden-spill satt til Karibien i sjørøvertiden. Spillet fikk blant annet kritikk for å ha et tungrudd grensesnitt og mange småfeil.

Spillet er inspirert av Sid Meier's Pirates!
Spillet er inspirert av Sid Meier’s Pirates!

Ny versjon

Nå prøver Snowbird igjen, med Blood & Gold: Caribbean!. Som før må du reise rundt i en åpen verden og tjene til livets opphold ved hjelp av handel eller sjørøveri. Som vanlig i denne typen spill kan du ta del i store sjøslag, men i motsetning til andre Pirates!-inspirerte utgivelser får du også direkte kontroll over figuren din både på land og ombord på skipet ditt.

Kampsystemet er det samme som det vi finner i Mount & Blade, men her har vi naturligvis også skytevåpen. Utviklerne var også involvert i det offisielle Mount & Blade-spillet With Fire and Sword.

Du styrer også spillfiguren din på land.
Du styrer også spillfiguren din på land.

Hvis du allerede har kjøpt Caribbean!, kan du laste ned det nye spillet gratis. Det inkluderer nyheter som indianere, et forbedret spillkart, nye oppdrag og muligheten til å spille som en kvinnelig figur. Mer informasjon finner du på utviklernes blogg. Spillet lanseres senere i dag.

Jeg finner ikke traileren fra spillets Steam-side på Youtube, men her er en video laget av en russisk Youtuber som gir et visst inntrykk av spillet selv for de av oss som ikke skjønner bæret av hva han sier (eller skrur av lyden i introen). Han viser nemlig en engelsk versjon av spillet:

Under finner du skrytelista fra utviklerne (det siste punktet hadde sikkert skapt litt furore om det ikke var snakk om et obskurt PC-spill ingen andre enn oss skriver om):

  • Reworked version of the original game with a lot of new additions and improvements, free for all previous owners of «Caribbean!».
  • Conquer the Caribbean with your fleet, army and combat experience, as well as your talent of doing business and trading.
  • Naval battles with controllable ships and boarding fights.
  • Building and management of commercial property in towns.
  • Special governor and underground missions: assassinations, arsons, seizure of property, protection of brothels and many more.
  • With blackjack and hookers: take a break and try to make some money by playing cards.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.