Neste uke lanseres Horizons for Elite: Dangerous

Horizons-ekspansjonen gir spillerne mulighet til å lande på planeter.

Spillutvikler David Braben har annonsert at tilleggspakken Horizons for Elite: Dangerous skal lanseres 15. desember. Det er altså førstkommende tirsdag. Men Horizons er ikke ferdig enda, og når pakken lanseres er det i «early access»-utgave.

Pakken gir spillerne muligheten til å lande på ulike planeter, der de finner ulike baser, fiender og muligheter til å tjene penger. De får også kjøre rundt på overflaten med et eget kjøretøy. Utviklerne har forøvrig nylig lagt ut en «quick start-guide» for Horizons, som du kan lese for å finne ut hvordan det hele funker.

Den første typen planeter som blir gjort tilgjengelige er ganske kjedelige steinplaneter, uten verken atmosfære, vann eller liv. Planen er at nye ekspansjoner skal åpne opp for andre typer planeter senere.

Dedikerte spillere har allerede kjøpt tidlig tilgang på pakkens beta-utgave. Her er en fersk trailer fra Horizons, med vide fra denne betaen:

Et annet romspill fikk også planeter nylig. Det var sandkassespillet Space Engineers, der planetene har blitt lansert som en helt gratis oppdatering. Elite: Dangerous-planetene er imidlertid i samme skala som virkeligheten, i motsetning til de vi finner i Space Engineers.

Toppbildet er tatt av ZephyrDark, som en del av en bildekonkurranse på Frontier-forumet.

2 kommentarer om “Neste uke lanseres Horizons for Elite: Dangerous”

  1. Frontier: Elite 2 på Amiga var et av favorittspillene mine, men jeg klarte dessverre aldri å bli helt komfortabel med denne nye versjonen. Spillet er bra, men i mine øyne litt kjedelig. For meg virker det i tillegg litt som at David Braben & co melker konseptet sitt. Disse greiene som burde vært med ved release koster litt for mye. Microtransactions er det nok av også, så når man har betalt ganske mye for spillet i tillegg blir det litt drøyt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.