Rask romstrategi i nytt «early access»-spill

Element beskrives som et sanntidsstrategispill for spillere som ikke har tid til å spille sanntidsstrategispill.

I desember lanseres strategispillet Element i «early access». Spillet foregår i et solsystem som er på vei til å dø, og målet er å saumfare det for ressurser slik at du kan stikke av til nye jaktmarker. Uheldigvis er du ikke helt alene om å ha fått den ideen.

Missiler ser ut til å bli en viktig del av spillet.
Missiler ser ut til å bli en viktig del av spillet.

Spillet skal være svært raskt å spille. Du bruker tiden din på å hente ut energi og ressurser, mens du bygger angreps- og forsvarsvåpen og prøver å bekjempe motspilleren på hver planet. Samtidig må du balansere de tre elementene jord, ild, vann og luft (akkurat hvordan dette foregår har jeg ikke skjønt).

Selv om Element lanseres i «early access» skal det være fullstendig spillbart og testet. Utviklerne skryter også av å ha fått mye positiv feedback da de lot besøkende på spillmessen PAX Australia teste spillet. Nå vil de bruke noen måneder på å finslipe de siste detaljene, og legge til nytt innhold. Blant annet ønsker de å tilby flere solsystemer og ulike utfordringer på de ulike planetene.

Spillet kommer ikke bare til de tre PC-formatene, men også til mobile plattformer og konsoll. Her er en trailer (med ganske flott musikk):

Litt mer gameplay-video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.