Worms Forts: Under Siege er gratis på GOG

Fungerer Worms i tre dimensjoner? Nå trenger du ikke å betale for å få svar.

I forrige tiår var 2D-spill et skittent begrep, og Worms-utvikler Team 17 gjorde flere mer eller mindre vellykkede forsøk på å ta Worms-serien inn i den tredje dimensjonen. Et av disse var Worms Forts: Under Siege, der spillerne måtte forsvare hver sin festning (og helst også bombe motspillernes festninger sønder og sammen).

Er Worms best i 2D eller 3D?
Er Worms best i 2D eller 3D?

Nå er spillet gratis tilgjengelig på nettbutikken GOG. Det er et tidsbegrenset tilbud, som i skrivende stund har like over to døgn igjen, så du får raska på hvis du har lyst til å teste spillet uten å betale for det. Du må selvsagt ha en GOG-konto, men med tanke på at du leser et nettsted ved navn Spillhistorie.no er det vel ganske sannsynlig at du allerede er GOG-kunde.

Det er selvsagt ikke slik at GOG bare fant ut at de ville gi ut et gratis spill sånn uten videre; de kjører nemlig også et salg på Team 17-spill. Litt usikker på hvor godt Ultimate Body Blows har tålt aldringsprosessen (eller hvor godt det var i utgangspunktet), men Alien Breed: Tower Assault virker mer fristende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.