X Rebirth får ny ekspansjon

Egosoft gir seg ikke, og neste år lanserer de ekspansjonen Home of Light for romspillet X Rebirth.

X Rebirth ble lansert i en ganske forferdelig tilstand, og jeg var ærlig talt ikke sikker på om det noensinne ville være mulig å fikse spillet. Da jeg anmeldte det for Gamer.no ga jeg det den lave karakteren 3 av 10, og klarte knapt å få noe moro ut av spillet.

X Rebirth har alltid hatt utseendet i orden.
X Rebirth har alltid hatt utseendet i orden.

Men i de to årene som har gått siden originalutgivelsen har tyske Egosoft jobbet jevnt og trutt med spillet, for å gi oss den opplevelsen de opprinnelig planla at X Rebirth skulle by på ved lansering. I hvor stor grad de har lykkes vet jeg ikke, ettersom jeg syntes spillet var så kjipt at jeg fortsatt kvier meg for å gå tilbake.

Men den forrige utvidelsen til X Rebirth, The Teladi Outpost, har faktisk stort sett positive brukeranmeldelser, og skal jeg dømme etter tilbakemeldingene spillet får nå, virker det som Egosoft i alle fall til en viss grad har fått orden på sakene.

Tilbake til Home of Light

Det er nok ikke dumt med en distinkt, visuell stil i konkurransen med Elite: Dangerous og fantasispillet Star Citizen.
Det er nok ikke dumt med en distinkt, visuell stil i konkurransen med Elite: Dangerous og fantasispillet Star Citizen.

I februar lanseres en ny utvidelse. Den heter Home of Light, og som navnet tilsier inkluderer den det klassiske X-solsystemet Home of Light. Vi får også systemene Toride og Cold Star, så her blir det mange ekstra steder å tjene penger. Nye muligheter inkluderer å kunne bygge varehus-stasjoner for å gjøre handel lettere, og vi får også nye måter å starte spillet på, nye oppdrag og enda mer utfordrende fiender.

Ekspansjonen vil være til salgs på Steam, GOG og direkte fra Egosoft.

I tillegg vil Egosofot lansere en stor oppdatering til spillet, som blant annet inkluderer et BBS-system, forbedringer i handelssystemet og spillmotoren, muligheten til å skreddersy våpnene dine og nye fiender, våpen, oppdrag og andre greier.

Så – er det endelig på tide å prøve X Rebirth igjen?

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.