Neste års Retrospillmesse har fått dato

Og i 2016 blir lokalene betydelig større.

Retrospillmessen har for mange blitt et fast innslag på kalenderen, og nå har neste års messe fått dato. I motsetning til i år, vil ikke 2016-messen finne sted på sensommeren. I stedet går den fra 14. til 15. mai, altså i det som blir en ganske solid langhelg takket være både pinse og nasjonaldag.

Mer plass, flere spill

Som vanlig finner messen sted i Sandefjord, men de gamle lokalene er droppet til fordel for byens største innendørshall. Det betyr at det vil bli plass til flere stands og andre greier. En dagsbillett koster 200 kroner for voksne og 50 kroner for barn opp til 12 år. Vil du være med begge dagene, koster det 300 kroner (eller 100 kroner om du er barn).

Du kan også melde deg på en flipperspillturnering om du har 500 kroner og refleksene i orden.

På messen vil du blant annet kunne teste gamle og nye spillmaskiner, inkludert alt fra Atari 2600 til Commodore 64. Arkademaskiner og flipperspill får vi også. I tillegg blir det selvsagt mulig å gjøre et lite kupp hos en av de mange selgerne på messen.

Vi loves mer informasjon om program og gjester i løpet av tiden som kommer. Du kan følge med på arrangementets Facebook-side for å holde deg oppdatert.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.