Star Citizen viser frem planetene sine

Det ambisiøse romspillet har også fått en ny tidligutgave.

Elite: Dangeous fikk nylig planetlandinger i den første av Horizon-ekspansjonene, og nå har Roberts Space Industries lagt ut en video som viser en planet i deres kommende Star Citizen. Videoen heter From Pupil to Planet, og starter som navnet tilsier zoomet inn på pupillen til en fyr i en base. Så zoomer den gradvis ut, til vi får se planeten han står på fra verdensrommet.

Videoen viser et imponerende detaljnivå, selv om den dataskapte planetoverflaten utenfor selve baseområdet er betydelig mindre detaljert (og tilsynelatende ikke helt på nivå med planetene i Elite: Dangerous). Her er videoen:

Star Citizen har forøvrig nylig passert 100 millioner dollar i utviklingsbudsjett. Det er selvsagt ikke snakk om folkefinansiering lenger, ettersom mye av pengene er samlet inn gjennom salg av ulike romskip for det uferdige spillet, men det er jo imponerende å se hvor mye penger folk er villige i å investere i det de håper blir drømmespillet.

De som har kjøpt seg inn kan nå også teste en mer omfattende tidligversjon. Alpha 2.0 inneholder mange av aspektene fra det ferdige spillet, slik som muligheten til å gå rundt på en romstasjon, fly rundt i en liten bit av spillets univers, ta ulike oppdrag og teste spillets førstepersonskamp.

Ta en titt på Scott Manleys video fra Alpha 2.0 for å finne ut mer:

Her er en gameplay-trailer fra 2.0:

Svaret på spørsmålet i traileren: Egentlig ikke. Jeg vil bare ha et nytt Wing Commander. Men greit nok, så lenge de holder FPS-kampene sine langt unna Squadron 42. Det ville vært en enorm skuffelse å finne ut at de har blandet inn noe slikt i det som opprinnelig ble presentert som en oppfølger til Wing Commander-serien.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.