God jul fra Spillhistorie.no (og Commodore)

Vi tar livet med ro i de neste par ukene, men har litt å by på også i jula.

Året nærmer seg slutten, og nå er tiden kommet for å slappe av. Derfor kommer vi ikke til å oppdaterer siden med nytt innhold hver dag. Data-Tronic-serien vil fortsette som før (hver mandag), og en kjapp nyhet i ny og ne skal vi nok klare. Ellers har vi (nesten) klargjort to saker om hvilke spill vi har kost oss med i år, samt en sak om hva vi ser frem til for 2016.

Vi ønsker alle våre lesere en riktig god jul, og et godt nytt år. Takk for at dere har vært med oss i vårt første år på nettet! Vi håper dere vil fortsette å følge oss i 2016. For å sette dere i julestemning, gir vi dere denne demoen som Commodore brukte for å promotere Commodore 64 i jula 1982:

Det er ikke akkurat den mest imponerende demonstrasjonen av plattformens egenskaper, og mye av det du ser på skjermen er laget ved hjelp av «tastaturgrafikk», men den har sin sjarm likevel!

En kommentar om “God jul fra Spillhistorie.no (og Commodore)”

  1. God jul! Håper Spillhistorie.no opprettholder den glimrende kvaliteten neste år også, og at det ikke føles demotiverende at dere ikke har like mange lesere som dere fortjener. Mulig dere har et lite imageproblem, når jeg ser en tweet som omtalerer siden som en retroside. (Greit nok at dere fyrer opp under det bålet med videoen her, men hvor mange spill fra 2015 kan skilte med et lignende tema?)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.