Torment: Tides of Numenera får tidliglansering denne måneden

Samtidig har Pillars of Eternity-ekspansjonen The White March Part 2 blitt utsatt.

I en Kickstarter-oppdatering har inXile-sjef Brian Fargo annonsert at rollespillet Torment: Tides of Numenera lanseres i «early access» den 26. januar. Om du har backet spillet på et nivå som gir deg betatilgang, låses det opp den 17. januar.

Skjermbilde fra Torment: Tides of Numenera.
Skjermbilde fra Torment: Tides of Numenera.

Versjonen som lanseres denne måneden, inneholder introduksjonen og «mesteparten» av det første store spillområdet i spillet. Det er altså ikke mulig å fullføre spillet på dette tidspunktet.

Antakeligvis vil «early access»-versjonen koste mer enn ferdigspillet, for å reflektere at Kickstarter-backere betalte mer for tidligtilgang. Så får man mene hva man vil om det (i mine øyne er det en uting at utviklere tar ekstra betalt for «privilegiet» det er å hjelpe dem med betatesting, og hvis det er én Kickstarter-trend jeg skulle likt å se død og begravet, så er det denne).

Pillars-ekspansjon utsatt

Torment kjører på motoren til rollespillet Pillars of Eternity fra Obsidian, og det skjer ting i Pillars-verdenen også. Denne måneden skulle vi nemlig fått The White March Part 2, andre og siste del i ekspansjonskampanjen til spillet. Utvidelsen har imidlertid blitt utsatt til neste måned – den 16. februar, for å være eksakt. Obsidian har imidlertid lansert en intetsigende trailer som plaster på såret for de som gledet seg til å fullføre The White March i januar (selv føler jeg det er hvitt nok i virkeligheten akkurat nå):

En interessant nyhet i ekspansjonen er forresten en ny historiemodus, som ser ut til å tone fokuset på kamp ned litt, slik at man kan «oppleve historien i et raskere tempo».

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.