Vakre Adr1ft har fått lanseringsdato

Det som nesten kunne vært en spillmatisering av Gravity blir lanseringstittel for Oculus Rift.

Alt tyder på at 2016 blir et supert år for «store» indie-spill, og det ultralekre Adr1ft er et av spillene jeg virkelig ser frem til. Her er du strandet i restene av en romstasjon som gikk i bane rundt jorden før en ulykke rev hele greia i fillebiter. Nå må du finne en måte å komme deg helskinnet ned til jorden, samtidig som du sliter med mangel på oksygen og tyngdekraft.

Twitter melder hovedmannen bak Adr1ft, Adam Orth, at spillet skal lanseres 28. mars som en lanseringstittel for VR-brillene Oculus Rift. Det får også en ordinær Steam-versjon samme dag. Noen lanseringsdato for utgavene til Xbox One og PS4 har ikke blitt annonsert enda.

Ta en titt på denne gameplay-videoen fra spillet, så skjønner du kanskje hvorfor jeg gleder meg:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.