We are the Dwarves får lanseringsdato

We are the Dwarves er et taktikkspill som sammenlignes med The Lost Vikings. Spillet kommer neste måned.

Ved første øyekast ser We are the Dwarves ut som et gjennomsnittlig actionrollespill i Diablo-stil, men ved nærmere ettersyn ser spillet langt mer interessant ut. Handlingen foregår i et «univers» av stein, der livgivende stjerner finnes i store tunnelsystemer. Du styrer tre dverg-«astronauter» som har ankommet en fjern stjerne, og nå har havnet i trøbbel.

De tre astronautene har hver sine egne, unike egenskaper, og du kan styre én eller velge om du vil styre alle tre. Spillet byr på taktisk kamp med pause, der du kan legge inn flere ordre etter hverandre, og utviklerne lover at du kan velge om du vil fokusere på kamp eller sniking. I tillegg blir det mulig å bruke miljøet til din fordel.

Jeg ser spillet sammenlignes med Blizzard/Interplay-klassikeren The Lost Vikings rundt forbi, men kan ikke akkurat si at traileren (under) minner så veldig mye om det spillet. Likevel virker dette som et interessant spill å følge med på, når det lanseres på Steam den 26. februar (takk til PCGamesN).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.