Pinball FX2 har fått The Force Awakens-brett

Vi skriver ikke så ofte om lisensspill her på i gården, men når det aktuelle lisensspillet er et flipperspill…

Zen Studios har nå lansert en The Force Awakens-pakke for flipperspillet Pinball FX2. Denne pakken inneholder to flipperspill basert på den nye Star Wars-filmen, så nå kan du flippe i vei for å ta knekken på Imperiets styrker på brettet The Force Awakens, eller slå ned opprør på brettet The First Order.

Slemmingene får også eget brett.
Slemmingene får også eget brett.

Pakken koster 36 kroner på Steam, hvilket betyr at du må ut med 18 kroner per brett. Den er også tilgjengelig på PS4, PS3, Vita, Xbox One, Xbox 360 og mobile plattformer. Pinball FX2 er i seg selv gratis, og tilbyr tidsbegrensede demoer av alle de tilgjengelige brettene.

Pinball FX2 er et av to populære flipperspill på markedet. Der det andre spillet, Pinball Arcade, forsøker seg på å gjenskape ekte brett på en autentisk måte, satser Pinball FX2 på fantasifulle brett som ikke lider under virkelighetens begrensninger. Hva man foretrekker er opp til en selv, men jeg sier som vanlig «ja takk, begge deler». Bare synd brettene til Pinball Arcade er så dyre.

Jeg ser forøvrig at det har vært litt kontroverser i Pinball FX2-leiren i 2015, med en balanse-endring som spillmiljøet absolutt ikke virker fornøyd med.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.