Blir Human: Fall Flat tidenes mest irriterende hjernetrimspill?

Jeg klarer ikke å bestemme meg for om prototypevideoen fra dette spillet får meg til å glede meg eller grue meg.

Human: Fall Flat er et fysikkbasert hjernetrimspill der du styrer en liten tøydokke-figur rundt i ulike miljøer, der du kan gjøre nesten hva som helst (så lenge det er innenfor spillfysikkens lover og generelt noe et normalt menneske ville kunne klart å gjøre) for å løse problemene du står overfor. Jeg tror det beste bare er å vise deg traileren:

Så … genialt eller grusomt? Jeg klarer ikke å bestemme meg. Det ser kjempegøy og kjempefrustrerende ut samtidig. Spillet skal etter planen lanseres i løpet av første kvartal, men det er allerede nå mulig å kjøpe seg tilgang på en prototype via det offisielle nettstedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.