Steve Jackson’s Sorcery! kommer til PC

Etter å ha lansert 80 Days på PC i fjor, vil Inkle lansere Sorcery!-spillene på plattformen i år.

Steve Jackson’s Sorcery! var en serie med «velg ditt eget eventyr»-bøker gitt ut på åttitallet. Disse har i de siste årene blitt overført til mobilformat av Inkle Studios, som også står bak det kritikerroste 80 Days. Nå kommer de også til PC.

Mye større enn bøkene

For en slamp!
For en slamp!

Det som gjør Sorcery!-spillene spesielle er at de er betydelig utvidet i forhold til originalene. Det startet enkelt nok, med at spillerne fikk en god del flere muligheter til å leve seg inn i spillverdenen enn i originalbøkene, men for hvert spill har utviklerne blitt mer og mer ambisiøse og lagt inn rike interaksjonsmuligheter og nye opplevelser.

Lanseringsplanene for PC-versjonene er som følger: Del 1 og 2 kommer i én pakke, og lanseres 2. februar på Steam. Del 3 kommer til våren. Til sist har vi del 4, som lanseres samtidig for mobilformatene og PC senere i år.

Inkle Studios ble grunnlagt av Jon Ingold og Joseph Humphries, og førstnevnte har tidligere gjort seg bemerket med en rekke skikkelig gode teksteventyr. Disse er stort sett gratis, og i vår teksteventyr-guide finner du ut hvordan du spiller dem.

3 kommentarer om “Steve Jackson’s Sorcery! kommer til PC”

  1. Etter jeg runda Tyranny (veldig bra spill forøvrig. Likte det bedre enn Pillars Of Eternity, selv om Tyranny heller ikke er en klassiker), så begynte jeg på Sorcery!-serien, og har blitt helt hekta. Velskrevet og tonnevis av valg. Alt og alle prøver selvsagt å rane eller drepe meg, etter de først prøver å lure meg, men det gjør bare at man er på tå hev hele tiden. Morsomme gåter, og digger magisystemet. Kampsystemet fungerer fint. Kule bilder, og kartet er veldig pent. (Viktig med pent kart!)

    Om Sorcery! Part 4 er like bra som de to første delene, så er det fort årets beste rollespill for min del. Eneste jeg ikke liker er det terningspillet, men det er i alle fall morsommere enn Gwent, selv om det ikke skal mye til…..

    Svar
  2. Er på del 2 nå og synes den er litt ustabil til tider. Er vel oppi minst 3-4 bugreports sendt til nå.

    Slitsomt å prøve å huske på all magien da, ender opp med å bruke masse tid på å prøve alle mulig før jeg finner den jeg vil ha. :p Noen av de har jo forståelige navn (zap, hot, doz) mens andre er mindre opplagte.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.