Dra til Las Vegas i American Truck Simulator

Når lastebilspillet lanseres vil du kunne laste ned en ekstra delstat helt gratis. Og Arizona følger etter, også det helt kostnadsfritt.

Jeg gleder meg mer enn jeg burde innrømme til American Truck Simulator, som jeg i utgangspunktet trodde «bare» inneholdt den amerikanske delstaten California. Nå viser det seg at tsjekkerne i SCS Software vil lansere nabostaten Nevada helt gratis, samtidig med lanseringen. Og om du ikke fikk nok ørken, følger Arizona senere i år. Begge de ekstra delstatene lanseres som gratisutvidelser.

SCS Software har vært åpne om at ambisjonen deres er at spillet skal dekke hele USA – og mer – men om de kommer så langt gjenstår å se. De understreker nå at resten av ekspansjonene sannsynligvis vil koste penger, selv om de ikke utelukker at det kan komme gratis innhold senere også.

American Truck Simulator lanseres i alle fall 3. februar. Trailer (haha! kremt):

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.