Uhyggelig togtur i Fear Equation

I dette unike spillet må du reise med tog gjennom en verden dekket av en livsfarlig tåke.

Fear Equation ble lansert på fredag, og er det neste spillet fra skaperne av zombiestrategispillet Zafehouse Diaries. Spillet foregår stort sett ombord på et tog, i en verden dekket av en mystisk tåke.

Ifølge Steam-siden har de som går ut i tåken en tendens til å forsvinne, mens de som overlever sier at tåken får marerittene deres til å bli virkelige. Toget er imidlertid hermetisk lukket, så tåken kan ikke slippe inn. Nå er målet å komme seg gjennom tåkehavet, til et sted der solen fortsatt skinner.

Spillet beskrives som et turbasert strategispill med «roguelike»-elementer, der du må redde overlevende, finne ut hvordan du skal forsvare dem (og resten av passasjerene) mot marerittene deres når de blir virkelige, og håndtere de ulike grupperingene som oppstår underveis. Du styrer det hele fra togvognen din, som du kan bevege deg rundt i i 3D.

Fear Equation selges direkte fra utviklerne, samt på Steam og GOG. Her er en trailer:

Argh, knirkestemme!

Spillets konsept minner meg forøvrig litt om Transartica, et fascinerende spill jeg aldri helt klarte å komme inn i (noe jeg for så vidt kan si om mange av den franske utvikleren Silmarils’ spill – verden ble fattigere da de la inn årene). Samt filmen Snowpiercer, men Transartica kom først.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.