Evochron Legacy er ute nå

Elite: Dangerous har fått en ny utfordrer, fra den veletablerte enmannsutvikleren StarWraith 3D Games.

Om vi går seks-syv år tilbake i tid, var romsimulatorsjangeren nesten helt død. Vi hadde X-serien, samt en håndfull russiske lavbudsjettsproduksjoner fulle av «bugs», men ellers var det opp til små indie-utviklere som StarWraith 3D Games å holde sjangeren i live. StarWraith lanserte Evochron Mercenaries i 2008, og spillet fikk mange tilhengere.

Ja, du kan fly rundt på planetene.
Ja, du kan fly rundt på planetene.

Nå er neste Evochron-spill ute. Evochron Legacy er en romsimulator som kombinerer taktisk og realistisk kamp med en stor, simulert sandkasseverden der du kan reise rundt og gjøre akkurat det du vil. I traileren nederst ser du noen av mulighetene – du kan til og med designe og bygge dine egne rombaser (på planeter eller i rommet), om du er rik nok.

Spillet har også den fordelen at man ikke trenger å være på nett for å spille, selv om det har visse flerspillermuligheter. Samtidig bærer det nok preg av at det kommer fra et enmannsstudio, både med tanke på presentasjon og brukergrensesnitt.

Du kan kjøpe spillet på Steam eller direkte fra utvikleren. På Steam koster det 153 kroner med lanseringsrabatt. Traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.