Bygg avanserte maskinerier i Scrap Mechanic

Nytt og spennende sandkassespill har blitt lansert i «early access».

Scrap Mechanic er et nytt sandkassespill der spillerne får bygge kreative maskinerier, kjøretøyer og bygninger. Spillet skal etter planen få en overlevelsesmodus der man må samle inn ressurser og så videre selv, men i «early access»-versjonen som ble lansert i dag, er det kun den kreative modusen som er tilgjengelig. Det betyr at du får bygge fritt, med uendelig med deler å leke med.

Stilig traktor.
Stilig traktor.

Lag hva du vil

Spillet lar deg blant annet bygge ting med bevegelige deler, som kan programmeres til å oppføre seg på ulike måter. Dette gjøres gjennom et tilsynelatende ganske enkelt, visuelt grensesnitt. I tillegg kan du benytte deg av alt fra hjul til jetmotorer, og det er hundrevis av deler å velge mellom. Som i mange andre spill i denne sjangeren, er fokus på flerspiller.

Scrap Mechanic skal ha vært under utvikling i flere år, og utviklerne er nå overbevist om at de har fundamentet på plass. De sier ikke hvor lenge de planlegger at spillet skal være i «early access», men forteller at de nå ønsker å fokusere på overlevelsesmodusen. Den vil blant annet skilte med fiender som må beseires, en dag/natt-syklus og en stor verden med eksisterende bygninger.

Det finnes allerede en Wiki-side du kan svippe innom for mer informasjon. Her er en fersk trailer som introduserer den kreative modusen:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.