Elsket du Commodore 64?

Da blir antakeligvis andreutgaven av boka Commodore 64 – A Visual Compendium noe for deg.

For noen år siden ble den folkefinansierte boka Commodore 64 – A Visual Compendium lansert, og fikk mye ros fra retrospillmiljøet. Boka hadde 220 sider fulle av store bilder og interessante historier om den populære plattformen. Skaperne av boka gikk straks i gang med en oppfølger for Amiga, og denne fikk hele 424 sider.

Det var da voldsomt.
Det var da voldsomt.

Nå vil de gjerne utvide originalboka, slik at den også får 424 sider med snadder fra Commodore 64-plattformens lange liv, og i den forbindelse har de lansert en ny Kickstarter-kampanje. Planen er imidlertid ikke å erstatte den første boka, men å gi den et tillegg. De som allerede eier den, kan sikre seg det nye innholdet i ei ny bok med 220 sider, og en perm som de kan ha begge bøkene i.

Bildene inkluderer alt fra skjermbilder til boksbilder og fotografier, og hvert bilde akkompagneres av en tekst på 75-100 ord (redigert av tidligere Commodore Format og Zzap!64-redaktør Steve Jarratt). Et høydepunkt ser ut til å bli et utvalg av Oliver Freys fantastiske coverbilder til Zzap!64. Intervjuer med ulike spillskapere finner vi også i boka.

Takket være den lave kronekursen blir boka temmelig dyr for oss her til lands – den kombinerte utgaven koster 439 kroner pluss frakt (125 kroner til Norge) – men heldigvis er bøker unntatt unna moms og slikt i tolla, så vi slipper i alle fall den utgiften. Her er Kickstarter-presentasjonen, akkompagnert av litt stilig Matt Gray-musikk:

 

3 kommentarer om “Elsket du Commodore 64?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.