Skap kaos som barbarhøvding eller zombiesjef

I de nyannonserte spillene Crush Your Enemies og Zombie Night Terror er det du som er monsteret.

Gambitious Digital Entertainment har ikke bare annonsert Hard Reset Redux, men også to tilsynelatende ganske kule strategi/hjernetrimspill. Begge skilter med lekker pixel-grafikk, og muligheten til å spille de som vanligvis får fienderollen.

En siste dans før verden går under.
En siste dans før verden går under.

Zombie Night Terror er et sideskrollende spill der du må forsøke å infisere en hel by med et zombie-virus. Du må lede de vandøde hordene til seier over oss vanlige folk, og sikre at menneskeheten ikke overlever natten. Det er okay – verden har det antakeligvis bedre uten oss, uansett.

Spillet minner ved første øyekast litt om Lemmings, men ser langt mer dynamisk ut. Du får blant annet muligheten til å mutere zombiene dine, slik at de får nye egenskaper, og vi loves også et slags kombosystem som skal gjøre det hele litt mer interessant. Zombie Night Terror skal etter planen lanseres på Steam (for Windows og MacOS) til våren.

Fra zombier til barbarer

Spillets grafikk minner meg litt om gamle Amiga-spill.
Spillets grafikk minner meg litt om gamle Amiga-spill.

Crush Your Enemies er et sanntidsstrategispill der du ser moroa ovenfra. Hvert brett dekker én skjerm, og målet er altså å lede en gjeng barbarer på besøk i et middelaldersk fantasikongerike. Her må de plyndre, drepe og generelt skape trøbbel for lokalbefolkningen. På tross av at brettene er små, mener utviklerne at de er stappfulle av strategiske muligheter.

Dette spillet kommer både til de tre PC-formatene og iOS & Android, og i tillegg til en omfattende enspillerkampanje får det flerspiller som kan spilles på tvers av formatene. Lanseringen vil finne sted til våren.

Ta en titt på de to spillenes trailere – begge er overraskende artige:

Crush Your Enemies:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.