Galactic Civilizations III utvides snart

Dette blir et skikkelig spennende år for romstrategispill, og Galactic Civilizations III vil være med på moroa.

Stellaris, Endless Legend 2 og Master of Orion ser ut til å gi romstrategitilhengere mye å glede seg til i år, og i tillegg har vi mindre prosjekter som Polaris Sector som kan lure seg inn som nye favoritter i sjangeren. Men 2015-spillet Galactic Civilizations III har ikke tenkt å overlate arenaen til den nye gjengen uten kamp, og nå har utgiver Stardock annonsert spillets første ekspansjon.

Argh, hva har skjedd med øynene dine!?!
Argh, hva har skjedd med øynene dine!?!

Leiesoldater og nye raser

Ekspansjonen heter Mercenaries, og hovednyheten er nettopp leiesoldatene som kan hyres inn for å støtte militæret ditt. Du må finne dem på spesielle markeder rundt om på kartet, og det er over 70 unike romskip å få tak i. Men husk at leiesoldatene er en begrenset ressurs; hvis fienden har sikret seg et visst skip, er det utilgjengelig for deg.

Stardock gir oss også to nye raser, nemlig de eldgamle og erverdige Arceans, og en rase med intelligente marine vesener som kalles Torians. Sistnevnte har også fått en egen kampanje, der de må prøve å flykte fra de onde Drengins, som driver rovdrift på dem for kjøttets skyld.

Samtidig med lanseringen av utvidelsen, vil Stardock legge ut en oppdatering for alle. Denne fikser en rekke småting, og forbedrer den kunstige intelligensen. Pakken lanseres 18. februar. Trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.