Test Star Citizen gratis denne uka

Wing Commander-skaperens nye romspill begynner faktisk å ta form.

Etter en halv evighet under utvikling, har Star Citizen endelig begynt å minne om et spill. Nå kan alle som vil ta en titt på prosjektet, uten å betale et rødt øre for moroa. Det eneste du trenger er å registrere deg på det offisielle nettstedet, laste ned klienten (som er megastor, forresten), og spille i vei.

Etter lang tid der spillere ikke har hatt mulighet til å gjøre noe annet enn å nyte romskipet de har kjøpt tilgang på i en virtuell hangar, har det nå begynt å skje spennende saker med Star Citizen. Den nyeste utgaven lar deg reise rundt i et «miniunivers», med flere romstasjoner og miljøer, skriptede oppdrag og så videre. I tillegg får du leke deg i romkampmodulen Arena Commander, og utforske spillets første landingssone, ArcCorp, sammen med andre spillere.

Slik ser Star Citizen ut.
Slik ser Star Citizen ut.

Gratiskontoer får tilgang til romskipene Hornet F7C military fighter, Aurora LN starter og Mustang Delta interceptor.

Deler Star Citizen og Squadron 42

Utvikler Cloud Imperium Games har også annonsert at de fra og med 14. februar vil dele opp Star Citizen og Squadron 42 i to forskjellige produkter. Star Citizen er som kjent det flerspillerfokuserte åpne universet, mens Squadron 42 er det mange i utgangspunktet ønsket seg da de backet kampanjen på Kickstarter: En åndelig oppfølger til Wing Commander-serien.

Her får vi servert en omfattende og påkostet enspillerhistorie, der blant annet skuespillere som Gary Oldman, Mark Hamill og Gillian Anderson medvirker i historiesekvensene.

Om du har forhåndsbestilt frem til nå, får du tilgang på begge produktene. Fra og med 14. februar må du altså kjøpe dem hver for seg om du ønsker begge.

Her er forresten et intervju med Gillian Anderson, som nå har fått bekreftet en gang for alle at det finnes liv der ute:

Er forresten klar over at det ble litt voldsomt med tre romspillsaker på én dag. Sorry!

3 kommentarer om “Test Star Citizen gratis denne uka”

    • Jeg tror ikke det, hvis ikke Kristian eller noen andre har noen planer. Jeg er litt opptatt med andre greier denne uken, og kan for så vidt teste Star Citizen når som helst siden jeg uansett har backet det..

      Svar
  1. Jeg har også backet (opp til flere ganger!) og har tilgang til alt sammen, men har enda ikke lastet ned eller prøvd så mye som et minutt… :)

    Tenkte jeg skulle vente til det var kommet godt på vei i beta, når alle spillelementene er på plass.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.