VR-spillet Detached byr på ikke-voldelig flerspiller

To spillere befinner seg ombord på samme, ødelagte romstasjon. Bare én kan komme seg unna i live.

Detached er et førstepersons action/hjernetrimspill for to spillere, spesialdesignet for «virtual reality»-briller. Handlingen foregår ombord på en ødelagt romstasjon, der spillerne må konkurrere om ressursene de trenger for å overleve, og sikre at de – og ikke motstanderen – kan komme seg unna stasjonen i live.

Utviklerne sier at spillet i hovedsak fokuserer på utforsking og gåter i et «sandkassemiljø», og det blir spennende å se hvordan dette fungerer i konkurranse mot en annen spiller.

Lanseringen skal finne sted i løpet av årets tredje kvartal, og spillet vil blant annet støtte Oculus Rift og HTC Vive. Du kan forhåndsbestille det allerede nå – merkelig nok kun fra spillnøkkelsjappa G2A.com. Kanskje nettbutikken ønsker flere bein å stå på.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.