En bil blir født i Scrap Mechanic

Slik lager du en enkel bil i det nye sandkassespillet.

Scrap Mechanic er et sandkassespill som ble lansert i «early access» i januar. Jeg kjøpte spillet ved lansering, og skrev om inntrykkene mine her på Spillhistorie.no.

I Scrap Mechanic kan du enkelt sette sammen ulike typer maskinerier, og systemet er såpass enkelt at du kan lage en grei liten bil på under fem minutter. I denne lille videoen viser jeg hvordan du gjør nettopp det. Jeg påstår ikke at det er en veldig god bil, men den funker i alle fall. Musikken som spilles under byggingen er Suspiria, av norske Jogeir Liljedahl. Bonuspoeng til den første som kan fortelle hvilken spillmelodi den er en remix av.

Forresten, i forbindelse med inntrykkene la jeg også ut en liten video som viser noe av det andre vi hadde laget i spillet. Her kan du se den:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.