Superhot lanseres denne måneden

Stilig førstepersons skytespill der tiden kun går fremover når du beveger deg.

Superhot er et førstepersons skytespill utenom det vanlige. Her er det nemlig slik at så lenge du står stille, så står tiden også stille. Dermed kan du planlegge ditt neste trekk – noe som er helt nødvendig, fordi oddsene er mot deg helt fra starten. Fiendene er mange, ressursene er få, og du tåler kun å bli truffet én gang før du kreperer.

Februarlansering

Kul grafikkstil, eller hva?
Kul grafikkstil, eller hva?

Nå har utvikleren annonsert at spillet skal lanseres 25. februar for de tre PC-formatene, og at det får en Xbox One-lansering neste måned. Den polske spillutgiveren IMGN.Pro vil dessuten gi ut en butikkutgave av spillet, for både PC og Xbox One.

Opprinnelig ble Superhot skapt i forbindelse med en spillutviklerkonkurranse der utviklere fra hele verden fikk syv dager på seg til å lage et førstepersons skytespill. Den endelige versjonen er selvsagt langt mer omfattende, men du kan fortsatt teste gratisutgaven om du lurer på hvordan konseptet fungerer.

Her er en stilig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.