Hercule Poirot får «nytt» mordmysterium å bryne seg på

Eventyrspillet ABC Murders lanseres på fredag, og kommer til både PC og konsoll.

Vi har ikke hørt så veldig mye fra Microids siden de gjorde suksess med eventyrspill som Syberia tidlig på totusentallet, men på fredag lanserer de sitt nyeste spill. Det er basert på Agata Christies detektivroman ABC Murders, der den belgiske superhjernen Hercule Poirot utfordres av en typisk arrogant seriemorder.

Er dette punktet der Poirot har samlet de mistenkte for å lure hver og en av dem til å tro at de er hovedmistenkt før han til slutt avslører morderen?
Er dette punktet der Poirot har samlet de mistenkte for å lure hver og en av dem til å tro at de er hovedmistenkt før han til slutt avslører morderen?

Som en ekte mesterdetektiv må du undersøke åstedene nøye, på jakt etter spor. Du må også snakke med vitner og andre som du tror kan ha noe med mysteriet å gjøre, og løse ulike gåter og nøtter. Jo flere spor du finner, jo klarere bilde får du av det som har skjedd. Du kan også pusle sammen en tidslinje som gir et kronologisk bilde av hendelsene.

Lanseringen av ABC Murders finner sted fredag 4. februar. Spillet kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4, men jeg aner ikke hvor god distribusjonen av konsollutgaven blir her til lands. PC-versjonen kan selvsagt kjøpes på Steam, GOG og så videre.

Det blir spennende å se om Microids har funnet formen igjen. Her har du i alle fall en trailer:

Og en bak-scenen-video:

En kommentar om “Hercule Poirot får «nytt» mordmysterium å bryne seg på”

  1. Kjenner jeg er veldig skeptisk, men jeg håper virkelig dette blir bra. Trenger at Microids får tilbake formen, spesielt siden Syberia 3 er under utvikling.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.