Jeg kjører inn i solnedgangen med en snutebil

Bli med på en kjapp kjøretur i American Truck Simulator.

American Truck Simulator ble lansert i natt, og jeg tok meg akkurat en kjapp tur med spillet. Førsteinntrykkene er gode, selv om det (ikke overraskende) føles veldig likt Euro Truck Simulator. Utenom selve miljøene, ser den største forskjellen ut til å ligge i at veiene denne gangen har en langt mer variert kvalitet enn veiene i Europa. Det er mye mer småveier i USA, tydeligvis.

I videoen under kjører jeg fra Los Angeles til Oxnard (altså en cirka ti minutters tur i spillet). Jeg starter på ettermiddagen, men det er nokså mørkt innen jeg kommer frem.

Artig å se at dette er det bestselgende spillet på Steam akkurat nå. Når XCOM 2 lanseres på fredag, må det nok ned fra tronen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.