I Hieroglyphika må du drepe monstre og tolke hieroglyfer

Roguelike-spillet Hieroglyphika har byttet ut all teksten med symboler.

Denne uken dukket roguelike-spillet Hieroglyphika opp på Steam. Dette er et turbasert spill der du må utforske en svær pyramide full av skatter og monstre. Du ser handlingen ovenfra, og kan blant annet bruke ulike typer magi for å overvinne hindringene.

I motsetning til i de fleste spill, der du enten på mystisk vis kan oversette alt du kommer over, eller kan være trygg på at folk for tusen år siden snakket akkurat samme språk som du, viser Hieroglyphika all informasjon i form av piktografiske symboler. Dermed må du forsøke å oversette den selv.

I tillegg skilter spillet blant annet med svært stilfull presentasjon. Bare ta en titt på traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.