TrackMania Turbo lanseres i mars

Det neste spillet i bilspillserien har fått dato, og Ubisoft feirer med ny trailer.

Ubisoft har (ifølge Eurogamer) annonsert at TrackMania Turbo skal lanseres 25. mars, for Xbox One, PC og PlayStation 4. Spillet leverer arkaderacing i fire varierte miljøer, og muligheten til å designe egne baner via et omfattende redigeringsverktøy.

Av de fire miljøene er imidlertid bare ett helt nytt. De andre stammer fra de tre TrackMania 2-spillene Canyon, Valley og Nations. Det ser imidlertid ut som de har fått betydelige oppgraderinger foran Turbo-lanseringen.

Som seg hør og bør feires lanseringsannonseringen av en ny trailer:

Av traileren kan vi se at utviklerne har forandret utseendet på bilene, og det blir interessant å se om de også har forandret måten de oppfører seg på. Jeg håper forøvrig ikke den teite snakkingen blir en del av spillet. Men man vet jo aldri med Ubisoft.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.