Bygg et magisk imperium på iOS

Worlds of Magic-oppfølgeren Planar Conquest er lansert for mobiler, og kommer i en utvidet utgave til konsoll og PC senere i år.

I fjor ble Worlds of Magic lansert på PC, og mottok blandet kritikk der. Spillet var en folkefinansiert åndelig oppfølger til Microprose-klassikeren Master of Magic, og leverte turbasert imperiebygging med taktiske kampsekvenser i en fantasiverden full av monstre og magi.

Hva er greia med at offisielle skjermbilder av mobilspill alltid er så ubrukelige?
Hva er greia med at offisielle skjermbilder av mobilspill alltid er så ubrukelige?

Nå har utvikleren av Worlds of Magic lansert oppfølgeren, Planar Conquest, for iOS. Utgivelsen er gjort i samarbeid med mobildivisjonen hos deres polske landsmenn i Techland (mest kjent for Dying Light), og spillet beskrives som et strømlinjeformet strategispill som likevel skal være rikt på funksjonalitet. Nederst i artikkelen finner du skrytelista fra butikksiden på App Store.

Storversjonen kommer senere

I løpet av årets andre kvartal kommer Planar Conquest til PC, Xbox One og PlayStation 4, og det ser ut som den versjonen blir et helt annet spill. Om du er en av de som folkefinansierte Worlds of Magic, eller kjøpte det etter lansering, kan du glede deg over at du får spillet helt gratis. Wastelands Interactive er nemlig åpne på at spillet ikke svarte til forventningene:

– Vi vet at Worlds of Magic hadde mange problemer. Vi fikset mange av dem i oppdateringer etter lanseringen, men vi har etter hvert forstått at for å oppnå prosjektets fulle potensial må vi overhale det fullstendig, og lansere det på nytt. Slik ble Planar Conquest født. Spillet vil ha et nytt grensesnitt, forbedret kunstig intelligens og ny grafikk, og utvides med kryssplattform-flerspiller, et intuitiv kartredigeringsverktøy og mer, sier Wastelands-sjef Leszek Lisowski.

For øyeblikket har vi ikke sett så mye til Planar Conquest for de nye formatene, men her er iOS-traileren:

Skrytelisten fra App Store:

Create your own Sorcerer Lord
Customize your character and lead one of 8 wildly different races, choosing between 40+ character traits and mastering over 300 spells from 13 schools of magic.

Explore an imaginative fantasy universe
Conquer, rule and exploit 7 distinct planes of existence, each of them filled with riches, mysteries and dangers.

Expand your empire
Build new cities and rise to power thanks to 50 different city improvements and 160 unit types, ranging from rank-and-file soldiers to mythical dragons.

Raise an unstoppable army
Recruit and equip legendary heroes to command your armies, level up your warriors and support them with an arsenal of deadly spells to quench any resistance.

Streamlined, not simplified
A PC strategy game streamlined for iOS without any gameplay concessions. Experience the full depth of an epic conflict spanning multiple worlds and hundreds of units. A must have for any strategy fan!

Tør vi håpe på en Android-versjon også?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.