Neste uke lanseres en nyversjon av The Ship

I The Ship må du drepe målet ditt, og ingen andre. Men pass på: Du befinner deg nemlig også på noen andres drapsliste.

The Ship var et flerspillerspill som fikk veldig mye oppmerksomhet, spesielt i den britiske spillpressen, da det kom ut i 2006. Kort sagt befinner alle spillerne seg på et skip, og hver spiller får i oppgave å drepe en utvalgt annen spiller. Du vet bare hvem du skal drepe, ikke hvem som skal drepe deg. Hvis du dreper noen andre enn målet ditt eller personen som skal drepe deg, taper du.

Poenget er med andre ord å først finne offeret ditt, og så skjule intensjonene dine helt til du kan slå til – samtidig som du har øyne i nakken slik at personen som skal ta knekken på deg ikke lykkes.

Neste mandag (15. februar) lanseres The Ship: Remastered på Steams «early access»-tjeneste. Spillet skilter med bedre grafikk og et nytt grensesnitt, men ellers skal konseptet være det samme. Det blir interessant å se om konseptet fremstår som like friskt i 2016 som det gjorde for ti år siden – en folkefinansieringskampanje for nyversjonen sank nemlig som en stein (beklager) i 2012.

Her er traileren:

Og her er en video som viser de grafiske forbedringene:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.