Doom-inspirert marerittaction i Devil Daggers

Dette skytespillet ser ut til å bli noe for seg selv.

Devil Daggers er et førstepersons skytespill inspirert av Doom og andre skytespill fra nittitallet. Spillet kjører på en egenprodusert motor, som viser grafikken på en måte som minner om «software-rendering» fra nittitallet – altså omtrent slik tredimensjonale spill så ut når maskinvaren ikke hadde noe dedikert skjermkort.

Grøss & gru.
Grøss & gru.

Samtidig støtter motoren hundrevis av fiender på skjermen samtidig, som alle beveger seg uten å krasje i hverandre. Sånn sett vekker det minner om Painkiller-serien og Serious Sam, der du hele tiden må bevege deg for å unngå å bli omringet av det store antallet fiender som angriper samtidig.

Det mest slående med spillet er imidlertid hvor guffent virker. Hvor sunt det blir for vår mentale velvære å spille dette i lengre perioder er jeg usikker på, men det slippes i alle fall den 18. februar på Steam. Her har du en trailer, etterfulgt av en gameplay-teaser:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.